Search box
Vroča tema
prehoda dejansko ni

Šolski avtobus na tej postaji ne ustavlja! Zakaj ne??

* od križišča za Blekovo vas do trgovine v Gorenjem Logatcu NI prehoda za pešce??? - na tem odseku je prostor za dva prehoda na "ležečih policajih", ker je hitrost na tem odseku večinoma krepko nad omejitvijo...

Kje nakupujemo?
Anketa
spletne strani in trgovine

delovna oblaila engelbert strauss

pohitvo po meri

solna palaa Logatec

PTV varstvo pri delu

2013

 • Dan za spremembe 2013

  Datum:6.4.2013

  Pred cerkvijo v Dolenjem Logatcu od 9 do 17 ure, dobrodelna prireditev za socialno šibkejše učence v Logatcu. Prav vsak med nami lahko pobrska po svojem domu in zagotovo se bo našlo nekaj takega, kar sami ne potrebujemo več, nekomu drugemu pa bi koristilo.

 • Kozolec na sekirici

  Ogromno Logatčanov in mimovozečih ljudi nemo zre v pobočje Sekirice in se sprašuje, komu in za  kakšen gospodarski objekt je občina oz. UE izdala gradbeno dovoljenje in otrokom večih generacij onemogočila še tisto edino zimsko radost, ki se je lahko izvajala na Sekirici?

 • Olimpijski tek 2013 v Logatcu

  16.06.2013 - Olimpijski tek v Logatcu

  Olimpijskega teka se je v Logatcu, kljub visokim temperaturam udeležilo precej tekačev. Največ in to razveseljivo je bilo predvsem mlajših.

 • Park pri Krpanu v senci dreves

  Datum:1.5.2013

  Kako lepo se je usesti v senco dreves, sploh pa pomisliti na to v prihajajočih mesecih. Mogoče bi bilo dobro če bi tudi na občini Logatec posmislili da bi bil ta park v senci, na zečetku sicer manjših dreves kot na sliki ampak začeti bi bilo treba pa čimprej :-)

 • Razbite elektro omarice

  Datum:18.02.2013

  Kar nekaj elektro omaric je bilo to zimo poškodovano pri pluženju. Elektro podjetje je omarice zamenjalo z novimo in - prospevek je za v arhiv

 • Referendum - Zavod za šport???

  Datum:14.04.2013

  Referenduma se je udeležilo 2301 volivcev, kar pomeni nekaj manj kot 22 odstotkov vseh volilnih upravičencev.

  Za  ustanovitev Zavoda je glasovalo 419 volivcev, proti 1860. Torej zavoda ne bo. Podpora vladajočim strankam pa je torej...

 • Zapore logaških cest in BREZPLAČNA enosmerna cesta

  Datum:17.5.2013

   

  Semafor zaradi del na Tržaški cesti po načrtih do 15.08.2013, ampak bo zaradi arheoloških del zagotovo trajalo dlje, enosmerna čez logaško polje (kjer marsikdo vozi v napačno smer) in zaprta Stara cesta oziroma obvoz ceste čez Mandrge, predvidoma do 31.07.2013.

  Ob 15 uri je pot iz smeri Vrhnika - Logatec projekt zase. V 20 minutah ko čakate